Синята статистика си е синя статистика

Синята статистика си е синя статистика post thumbnail image

“Обективните” пуснаха една статистика, която казва, че отборът от Герена е в най-дългата си серия без загуба този сезон. Сините не познават вкусът на загубата вече в пет поредни срещи. По този показател сините се нареждат пред отбори като Ювентус, Манчестър Сити, ЦСКА и много други европейски грандове, които се справят по-зле от тях. Така погледнато звучи много добре. Сините измислиха вариант да са пред ЦСКА в някое класиране. Реално обаче в тези пет срещи сините са победили само веднъж и все още са на 5 точки от последния в класирането, а въпросните отбори, с които “обективните” ги сравняват са победили четири пъти и доста от тях се борят да станат шампион.

Нищо де… Добре е за самочувствието да се пускат такива статистики. Така поне ще могат да се обяснят и непрекъснатите хвалби към “страхотния треньор” Славиша Стоянович. Добрата работа на треньора дава плодове и той не трябва да се пипа. При него сините вървят нагоре. Все пак от 11-ти станаха 9-ти, а пет срещи без загуба си е постижение за този състав на отборът от Подуяне.

Като гледам програмата за тото лигата, а и някои други неща тази събота победите май ще станат шест. Сините гостуват във Враца. На любителите на тотото бих предложил смело да залагат за тяхна победа. Може и да не съм прав, но всичко сочи към “твърда двойка” във Враца.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Сините съдят Стоилов за да не ги изхвърлят във В група ?Сините съдят Стоилов за да не ги изхвърлят във В група ?

Сините и бившия им треньор Станимир Стоилов все още се съдят за едни 70000 лева, които Мъри твърди, че му дължат. В момента делото е на втора инстанция и ще

Кога родните спортни канали ще вземат пример от западните си колеги?Кога родните спортни канали ще вземат пример от западните си колеги?

 Тъкмо дългата зимна пауза свърши и отново започнахме да се радваме на футбол, и… Футболът  пак спря. Лошото е, че този път не се знае до кога. Месец, два… Прекъсва