Синята наглост май няма край

Синята наглост май няма край post thumbnail image

Изпълнителния директор на сините от Подуяне бе гост в студио “Дерби” и говори по теми относно закъсалите просещи левове отвсякъде вековници. Реално синият директор не каза нищо, което до този момент да не е ясно и да не го знаят всички. Отборът от Подуяне иска да вземе лиценз и ще го вземе. Не иска да плаща на НАП и поне на този етап няма да го прави, защото не се налага. Иска нов стадион, но ако може друг да го плати… Така стоят нещата.

Според Ивков “отборът на народа” ще вземе лиценз” без никакво съмнение, защото е изплатил заплатите на служителите си, вече имат конвертируеми футболисти и са спечелили Купата на България. Малката подробнст, че задълженията към НАП не се обслужват явно не тревожи никой на Герена… А, явно и тези в НАП.

Преди време шефът на НАП заяви, че сините не само, че не обслужват дълговете си, а и трупат нови. Днес Ивков каза, че ако дъравата си поиска дължимото и направи така, че сините да фалират щяла бъде мащеха за тях.

Другото, което също вече всички са чували е, че вековниците трябва спешно да си направят козирка на кабриото, а преоритет е изграждането на ов стадион. Проблемът за тях е, че не са свикнали да дават левове за каквото и да било и отново поискаха държавата да им даде. Според концесионния договор, за който миналата година се говореше на “Герена” вече би трябвало да влагат някакви левове, но пък това явно е някаква незначителна подробност. С няколко думи държавата едва ли не трябва да се чувства длъжна да построи стадион на сините. Звучи леко нагло и нахално, но пък те така са свикнали и не го приемат по този начин.

От години за стадиона на сините данъците и таксите ги плаща държавата… Или по-точно МВР. Сираков и компания нямат голямо желание да плащат на НАП… Искат и държавата да им построи стадион. Ами да вземат официално да си станат “Държавно спортно дружество”… Както между другото вече е било, но това е друга тема… Така всичките претенции на сините ще са основателни. Държавата ще си плаща всичко, БФС ще си им дава лицензи, а те ще са спокойни и никой няма да им търси нищо.

 

НЕ-СПОРТ

 

 

Related Post

ЦСКА загря за рестарта на тото лигатаЦСКА загря за рестарта на тото лигата

ЦСКА спечели първия си мач след принудителната пауза заради вируса. На “Армията” пред погледа на Гриша Ганчев и Димитър Пенев червените спечелиха контролата срещу Ботев Враца с 2-0. Така ЦСКА

“Сигурният източник” на един встник продаде Соу в Турция“Сигурният източник” на един встник продаде Соу в Турция

Тази зимна подготовка около ЦСКА е доста тихо. Няма някакви гръмки новини за трансфери или пък някое скандалче и един вестник реши да спретне новина. Според родния ежедневник ЦСКА ще

ЦСКА победи Черно море на нивата във ВарнаЦСКА победи Черно море на нивата във Варна

Армейците взеха много важна победа срещу традиционно неудобния отбор на Черно море. По този начин червените продължават без грешка в тото лигата. Важно е да се отбележи, че теренът на