Синьо-зелената офанзива на тема “няма проблем Г. Ганчев да не е в ЦСКА” започна

February 17, 2021

“Анализаторите”, “разбирачите” и всякакви “капацитети” започнаха да се появяват в синьо-зелените медии и да обясняват как няма проблем Гриша Ганчев да не е в ЦСКА. Това, че Ганчев няма да е собственик на червените според “разбирачите” нямало да е никакъв проблем. Отборът щял да продължи да съществува… Това, че ЦСКА ще го има и след Ганчев е ясно, но не е много ясно на какво ниво.

Цял ден “разбирачите” обясняват, че проблем за ЦСКА няма. В момента според тях нещата не са като когато червените фалираха. Разликата била, че ЦСКА нямали дългове както преди. Другия плюс за червените били 7-те милиона евро, който червените ще получат лятото от трансферите на Антов и Соу… Някои дори вкараха и едни евентуални евра от Европа и закръглиха летните приходи на 10 милиона евро… По-принцип тази сума е добра, но малката подробност е, че 7-те милиона няма да се вземат накуп, а тези от Европа са евнтуални.

Цял ден се наслушах на мненията на “анализаторите”, които не спряха да повтарят, че ЦСКА го е имало преди Ганчев, ще го има и след това… Накрая, обаче казаха и същественото. Според “капацитетите” издръжката на ЦСКА няма да е проблем и без Гриша Ганчев защото “все пак армейците разполагат с много качествени футболисти към които има интерес от много клубове в Европа”…

Лека-полека май ще си дойдем на думата?  Опасността ЦСКА да стане шампион се елиминира. Истината е, че ако Ганчев се оттегли ЦСКА скоро, а може би и никога няма да бъде на това ниво, на което беше досега.

Лошото е, че отново ЦСКА е предаден от “свои”…

автор:

Симеон Димитров