Сините съдят Стоилов за да не ги изхвърлят във В група ?

April 15, 2020

Сините и бившия им треньор Станимир Стоилов все още се съдят за едни 70000 лева, които Мъри твърди, че му дължат. В момента делото е на втора инстанция и ще бъде гледано на 30.9.2020 г.

Интересното от делото са показанията на трима свидетели. От тях става ясно, че сините дължат пари не само на бившия треньор, а и на други. От същите тези разкази на свидетели става ясно, че през 2008 г. е било обещано всичко дължимо ще бъде изплатено, но това така и не се е случило. След това единият свидетел заявява, че много клубове завеждали дела за дълговете си, за да получат удостоверение от съда. Така сумите не са изискуеми до края на делото, а това от своя страна спасявало лиценза им.

Вековниците не обичат да дават. Те са свикнали да им се дава. Но да се отнасят по този начин с един от най-успешните си треньори е меко казано неморално. Сините не се славят с голям морал, но все пак… Другите, на които им се дължат пари не ги коментирам… После сините се чудят какво става и дори заговориха за проклятие.

Не, не е проклятие. Рано или късно всичко се връща.

автор:

НЕ-СПОРТ