Сините от София се разпадат като битълсите

Сините от София се разпадат като битълсите post thumbnail image

Извинявам се на звездите от Ливърпул. Знам, че е нелепо да се сравняват световни звезди с посредствени и измислени такива от един краен квартал на София, но такъв е изразът от едно време. Изведнъж след загубата на сините от ЦСКА и събличането след това на сини футболисти от собствените им фенове играчите на отбора от Герена взеха да се разбягват, а сините малко по малко се разпадат като известната група от Ливърпул.

Днес още един от чуждестранните футболисти на сините напусна отбора. Насиру Мохамед също се възползва от факта, че сините му дължат повече заплати от нормалното и разтрогна договорът си по вина на клуба. Така след Сулака и Даске, Насиру е третия футболист, който напуска отборът от Герена тези дни.

Това от своя страна води до още финансови проблеми за сините, защото Насиру Мохамед също като Даске има намерението да си потърси дължимите му от сините пари. Като се има предвид, че Мохамед е един от най-скъпоплатените футболисти на Герена сумата за закъсалите вековници няма да е малка.

Така футболистите, които напускат сините последните дни стават трима, а финансовите претенции на вече бивши сини играчи нарастват.

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Моряците доидоха на “Армията”, постараха се и загубихаМоряците доидоха на “Армията”, постараха се и загубиха

Полиграфите от Варна пристигнаха в София с надеждата, че ЦСКА ще продължи да играе по начинът, по който играеше последните два кръга в тото лигата. Това явно им беше единствената