Сините няма да са в друга орбита и за това си има логично обяснение

February 14, 2023

Вчера стана ясно, че планираното изстрелване на отборът от Подуяне в друга орбита няма да се осъществи. Защо няма да се случи си има логично обяснение.

Въпреки убедеността на Сираков, че сините ще се озоват в друга орбита много хора логично си задаваха въпроса дали ще успеят да се откъснат от сегашната си… Не за друго, а защото колкото по-голяма маса има едно тяло, толкова по-силно е неговото гравитационно поле… Всички знаят, че масата на телата, около които гравитират сините в момента е доста голяма. Това от своя страна означава, че откъсването от тях ще е доста трудно.

Сираков каза, че закъсалите вековници носят тежести, които не могат да бъдат преодолени. Това реално дава отговор на всички въпроси за проваленото преместване в друга орбита. Сините просто не могат да се откъснат от гравитационното поле на обектите около които гравитират в момента и това реално е причината да си останат в същата орбита… Въпреки факта, че гравитацията е най-слабото взаимодействие между обектите във Вселената, нейното значение е огромно, тъй като тя е в състояние да влияе на физическите обекти доста силно… Проста физика.

автор:

Симеон Димитров