Сините без официално представяне на отбора за новия сезон

July 13, 2021

В събота 17.7. сините ще изиграят последната си контрола преди старта на първенството. Представяне на отбора за сезон 21/22 не се предвижда. Това някак не учудва никого. Нормално е сините да не правят преедставяне на отбора, просто защото няма kого да представят. Сините реално не разполагат с отбор, който да представят. Повечето от трениращите с тях в момента са без договори, не са взимали заплати от месеци и могат да си тръгнат във всеки един момент. Защо при тези обстоятелства сините имат лиценз и мислят за началото на тото лигата е друг въпрос.

Отборът от Подуяне на този етап имат една групичка футболисти, които са без договори и тренират за здраве с отбора. Те в момента не достигат дори и за една двустранна игра. Селекцията логично буксува и се очаква евентуално да стартира тези дни. Това е логично, защото не са много играчите като Божинов и Михайлов, които са готови да не претендират за голяма заплата и да са готови да я чакат с месеци… Имат временен треньор, на който статутът също не е много ясен.

В момента сините единственото, което имат е лиценз… Нямаха лагер. Нямаха професионална предсезинна подготовка. Нямаха селекция за новия сезон. Нямаха вода и медицински принадлежности за тренировките. Нямат футболисти. Нямат треньор… През следващите дни до старта на тото лигата сините може да успеят да привлекат футболлисти. Предвид обстоятелствата ще важно не толкова качеството, колкото количеството. Ще е важно да се попълни бройката в отбора… Като се има предвид всичко това защо да имат представяне за новия сезон.

Те освен лиценз нямат друго. Защо им е представяне?

автор:

Симеон Димитров