Сензацията е факт! Славия победи „хегемона“

September 19, 2021

Чудо! Отбор от родната „А“ група игра срещу измисления „хегемон“ и дори  имаше наглостта да го победи. Това определено не се вижда всеки ден… Поне не и напоследък… Да, веднага ще се намерят хора, които ще кажат, че рзградчани са губили мачове. Така е, но кога? Когато проекта от Делиормана е много точки напред в класирането и загубата или равния нямат никакво значение за класирането, а са по-скоро малко прах в очите на хората. Възможност за „обективните“ да напишат, че родното първенство е оспорвано и доказателството е, че дори и „извънзземните хегемони“ губят… Това разбира се са глупости, на които дори и тези, които ги пишат не вярват, но…

Тази вечер се случи сензация, която е трудно да се повярва. Белите взеха, че победиха „непобедимите хегемони“…  И то като играха голяма част от второто полувреме с човек по-малко. Мартин Георгиев видя червеният цвят на картона след намесата на ВАР. Реферът можеше и да не го наказва толкова сурово, но така реши и остави на делиорманци повече от половин час игра да обърнат резултата… Невероятно, но зелените от Разград не успяха, а реферът за толкова време нямаше възможност да им даде дори една дузпа.

Определено нещо странно се случи този кръг в родната „А“ група. Проекта от Разград видя, че когато отборът срещу него играе на 100% победата е трудна, а понякога дори и не се стига до нея. Славия се пребори с ВАР и „хегемона“ и победи… Дали това е началото за един по-добър шампионат? Иска ми се, но по-скоро се съмнявам. Още от следващия кръг ще се вземат мерки щетите да бъдат поправени…. Това обаче не пречи на истинските фенове на футбола сега да се порадват на резултата.

автор:

Симеон Димитров