Сектор “Г” пита сините от Подуяне

September 23, 2021

В официалната Фейсбук страница на Трибуна Сектор “Г” феновете на ЦСКА се обърнаха към сините им колеги от Подуяне и им зададоха няколко въпроса.

Ето написаното в Трибуна Сектор “Г”:

Очевидно истината много боли и вече 48 ч. госпожиците от Сухата Река не могат да намерят точното обезболяващо въпреки богатия си опит с медикаментите. Лефски и кале, много е добре!
Незнайно защо известни и безизвестни подуенски платформи в социалните мрежи са решили, че с малко демагогия, три – четири заучени фразеологизма и огромна доза наглост мозъчните им диарии ще се превърнат в перфектната идеологическа перисталтика. Не става само с патетизъм, дами, трябва и малко мозАк.
Търсите истината? Истина ли е, че жалкото ви клубче заедно с хасковския каун подкрепят открито Перуката и кърлежите в Бояна? Истина ли е, че вече трети пореден мач срещу смешния ви сбирщайн не се свири 100% – ова дузпа? Истина ли е, че дори Уорън Бъфет и Дейвид Рокфелер – младши няма да съумеят да дадат логично обяснение и да открият финансовата логика да се наливат милиони в на практика фалирало предприятие? Да или не, отрепки?
В тезите ви за ДПС и ГЕРБ има също толкова истина, колкото и в твърдението, че сами си вкарвате пиротехниката. Или както вече е модерно да се нарича във вашите неможачески среди “хореографията”. 35 милиона бюджет на сезон? Може, ако Делян Пеевски ни даряваше всеки месец по 500 000 евро. Но ние вече знаем къде са неговите истински пристрастия, не ли? Както и тези на адвоката му. Това е само капка в морето от любов, наречено “Лефски +статукво”. Впрочем, ноември ще гласувате за една разумна България, нали?
Така че, приятели, запомнете едно – подуенската наглост ще се увеличава експоненциално през следващите няколко дни. От нас единствено зависи да им затворим безочливите миризливи усти както на терена, така и на трибуните.
26.09
БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!
Трибуна Сектор “Г”
снимка: Трибуна Сектор “Г”