Сега е момента Белчев да се върне в ЦСКА

Сега е момента Белчев да се върне в ЦСКА post thumbnail image

Преди броени минути Стамен Белчев се е разделил с “Арда” по взимно съгласие. Това е станало на среща между него и президента на “Арда”.

Сега е момента собственик, ръководство и всички останали да направят каквото трябва Белчев да се върне в ЦСКА. При него армейците играеха най-приятния за окото футбол от Катуци насам. А освен, че беше удоволствие да се гледа, при Белчев ЦСКА и побеждаваше. Под негово ръководство червените нямаха загуба нито от сини, нито от зелени и реално бяха на десет минути от титла с далеч по-слаб отбор според мен. Поради тази причина сега трябва да се направи една офанзива по привличането му отново на “Армията” с един дългосрочен, поне три годишен договор… Да се остави на спокойствие да работи, и да направи шампионски отбор на ЦСКА. Не като преди да го махат при първото разочарование под въздействието на емоциите.

Убеден съм, че Стамен Белчев може да направи шампионски отбор. При престоя си на “Армията” го показа. Сега остава да се върне и да го докаже.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Смърфовете победиха ЦСКА с намесата на ВАРСмърфовете победиха ЦСКА с намесата на ВАР

В битка за второто място смърфовете победиха ЦСКА и така два мача преди края имат три точки преднина. Армейците излязоха с голяма част от футболистите, които ще играят и в

Националите по футбол най-накрая победихаНационалите по футбол най-накрая победиха

България победи Литва с 1-0 в световна квалификация. Така почти две години след като родните национали записаха победа го направиха отново, а това беше едва втората победата на националната селекция