Само голът липсваше на ЦСКА срещу Рома

October 30, 2020

ЦСКА изигра много добър мач на “Стсадио олимпико”, но не успя да победи Рома. Армейците не загубиха там, където много други отбори го направиха… Не само, че не загубиха, но трябва да съжаляват, че не победиха.

При малко по-добро стечение на обстоятелствата армейците можеха да излязат победители от двубоя с римляните. ЦСКА имаше своите шансове да стигне до гол, но успя да пропусне всички.

В мачът срещу римските вълци почти нямаше футболист на червените, който да не направи пропуск. Дори Антов и Мазику се “отчетоха”…Когато не вкараш гол няма как да победиш.

Все пак ЦСКА направи много добър мач. Излезе да се надиграва с именитият си съперник и успя на 100%. През целия мач червените показваха, че не са случаен отбор и “няма да се дадат без бой”. Дори и “тежката римска артилерия” не стресна армейците.

За пореден път армейците показаха, че са големият отбор в родния футбол. ЦСКА не само не загуби от Рома, както всички очакваха, но може да съжалява, че не победи. Ако поне едно от многото положения за армейците беше влязло всичко щеше да е различно…

Все пак ЦСКА напарави много силен мач и спечели точка срещу фаворита в групата… Или ако трябва да съм точен тази вечер Рома спечели точка срещу ЦСКА. Червените, които днес бяха в бели екипи бяха на крачка да победят вълците от Рим. Ако имаше поне един футболист в отбора на армейците, който да бъде достатъчно хладнокръвен пред гола и да успее да вкара мачът в Рим отиваше към двойка.

Днес ЦСКА показа, че е достатъчно стойностен отбор и мачът срещу Базел не е бил някаква случайност.

Това е ЦСКА!

Браво Армейци!

автор;

Симеон Димитров