Ридания в ефир

Ридания в ефир post thumbnail image

Томиславе, Томиславе! Щях да се разплача като ти слушах риданията в ефир. Щях, ако бях по-късопаметен за събитията отпреди 5 години, когато пеехте друга песен.

Чух и заканата ти, че няма да позволиш смъртта на Лефски. Как точно няма да я позволиш – ще платиш заплатите и дълговете? Ясно е как – отново по левскарски. Едновременно ще плашите и ще се молите на властта, че дано пак намери начин да ви спаси.

Драги динамовци, много съм се шегувал с вас, но това е част от футболното съперничество. Никога не съм желал смъртта ви. Предпочитал съм спортната битка помежду ни и нашето превъзходство по вътрешни и международни успехи.

Но, простете ми злорадството, което не мога да сдържа в този момент на върховно унижение за вас. Наистина прекалихте, когато ние страдахме. Обещавам ви да го преодолея. Даже ще ви дам съвет: Смирете се и идете при аматьорите! Много е пречистващо и може да ви направи по-силни и по-морални. Повярвайте ми,това е най-доброто решение за вас. Ще ви дочакаме с удоволствие да се върнете още на първата година, защото сме си нужни взаимно.

автор:

Пламен Живков

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Не е вярно, че ЦСКА спешно има нужда от селекцияНе е вярно, че ЦСКА спешно има нужда от селекция

Напоследък доста специалисти и анализатори не спират да повтарят, че ако ЦСКА желае да стане шампион за 32-ри път трябва да направи спешна селекция… Според мен не е точно така.

КД 19 напомни за себе си в социалните мрежи и остана леко разочарованКД 19 напомни за себе си в социалните мрежи и остана леко разочарован

КД напоследък не играе много. “Феновете” на новият му отбор много-много не се интересуват от звездната му същност и той реши да напомни за себе си като се снима до

Националите по футбол най-накрая победихаНационалите по футбол най-накрая победиха

България победи Литва с 1-0 в световна квалификация. Така почти две години след като родните национали записаха победа го направиха отново, а това беше едва втората победата на националната селекция