Редовния сезон завърши с равенство на Армията

June 15, 2020

ЦСКА и Локо Пловдив завършиха наравно в последния кръг от редовния сезон. С това равенство армейците са трети преди започването на съкратените плейофи и ще играят три домакински мача и две гостувания.

В мача на Армията ЦСКА тотално надигра локомотивци, бе по-добрия отбор през целия мач и заслужаваха дори победата. Армейците бяха по-активния отбор, владееха инициативата и непрекъснато атакуваха търсейки победата. Локомотивци поведоха в резултата след страхотна грешка в защитата на ЦСКА още с първото чукване на топката към вратата на червените. Въпреки добрата си игра червените така и не успяваха да отбележат. На два пъти и гредите помогнаха на пловдивчани. В 66-тата минута смърфовете останаха с човек по-малко. От този момент до края на мача на терена имаше само един отбор. Въпреки това ЦСКА стигна само до равенство.

Това беше поредния добър мач от червените след корона паузата. На мен лично ЦСКА ми хареса. Мачкаше хита на тото лигата през целия мач. Подържаше не лошо темпо за родната “А” група. Не се примири с резултата и до последно натискаше, и търсеше промяна.

Виковете “оставка” от няколко “разбирачи” по едно време според мен беше грозно. Любимия отбор се подкрепя от първата до последната минута. Така, както го направиха повечето вчера на стадиона. И на мен ми се иска до 15-20-тата минута ЦСКА да води с 2-3 гола, но за съжаление не става всеки път.

В събота ЦСКА се изправя срещу отбора на всички власти. Другата седмица е реванша за купата. Нека всички на стадиона подкрепим ЦСКА така, както можем. Нека с подкрепата си бъдем 12-тия играч, а не с такива подвиквания да създаваме напрежение и да сме прът в червените колела.

автор:

Симеон Димитров