Първи сериозен тест пред Акрапович

November 24, 2020

В четвъртък реално ще бъде първия истински тест пред ЦСКА на Акрапович. Мачът миналата събота беше добър и армейците вкараха пет гола за първи път от много време насам, но срещу противник от трета дивизия не могат да се направят някакви изводи.

В четвъртък срещу Йънг Бойс Акрапович реално ще направи истинският си дебют.

Според мен не трябва отборът да се натоварва със свръхочаквания. Това само само ще навреди на червените. Тази година ЦСКА трябва да опита да вземе колкото се може повече точки от лигата. По този начин ще се постави основата за нещо повече догодина.

Акрапович вече показа, че знае как да взима важните мачове, че може да печели трофеи и неговият отбор да играе хубав футбол. Остава в четвъртък отново да успее да излъже противника… На този етап и в този момент мисля, че “излъже” е правилно. След някой друг месец ще говорим за “мачкане”.

ЦСКА има футболистите, треньора, а вече и директора, които да го издигнат на върха. Остава всички да се сработят и да станат един силен отбор… Една машина, която да мачка всичко по пътя си. Основите са положени. Сега остава единствено всички да имат търпение и нещата ще се случат.

В четвъртък ЦСКА се изправя срещу доста силен отбор, но въпреки всичко червените имат своите шансове. В първия мач между двата отбора се видя, че армейците не отстъпват по нищо на швейцарците. Глупави грешки в защита и многото пропуски в атака доведоха до резултатът, който се случи.

Вярвам, че червените са си взели поука от мачът в Швейцария и този път нещата ще са различни. Вярвам и, че Акрапович знае как да разплаче швейцарците… Въпреки проблемите с контузени и болни.

Йънг Бойс не са слаби, но все пак са Йънг Бойс, а ние сме ЦСКА…Да му мислят швейцарците.

Успех Армейци!

автор:

Симеон Димитров