Пуснаха в продажба 50-те билета за Суперкупата

February 6, 2024

От Професионалната футболна лига обявиха, че пускат в продажба билетите за Суперкупата между разградчани и бистричани. Срещата ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. С оглед интереса към мача очакванията са разграчани и бистричани да запълнят до краен предел двата отпуснати им реда под козирката на Сектор”А”, а на стадиона да има страхотна футболна атмосфера.

С оглед двете агитки да не се срещат и да не могат да се получат някакви ексцесии организаторите на мача дадоха и някои разяснения. Служителите на фирмата на шефа и роднините, които ще подкрепят  разградчани ще влизат от входове 3 и 4 запад. “Феновете” на бистричани пък ще имат достъп до стадиона от входове 1 и 2 изток. За да е сигурно, че някой гладен бистричанин няма да нахлуе при разградчани и да им открадне сандвичите е предвидена и буферна зона. От полицията пък заявиха, че за срещата ще бъдат ангажжирани поне 30 полицаи, които да бдят за сигурността… Това означава, че ще има по около един полицай за всеки фен.

С оглед големия интерес към мача, и с цел да няма струпвания пред касите,  билетите за мача ще се разпространяват онлайн, на бензиностанции, по книжарници, в пощите… Общо взето почти навсякъде. От Разград заявиха, че за удобство билетите ще ги носи шефа, а “храната за из път” за “феновете” вече няма да са в бели пликове за да не се правят някакви неприятни асоциации.

Тези, които ще дерат гърла за разградчани и за бистричани намекнаха за страхотни хореографии по трибуните, и се заканиха да направят ад за противниковия отбор. Шефовете на двата отбора пък увериха, че няма да има нецензурни скандирания към БФС.

Общо  взето всичко необходимо за един футболен празник е налице. Остава единствено да се насладим на “футболните майстори”….

Нямам търпение да дойде 10-ти…

автор:

Симеон Димитров