Проект на 19 години с “ретро” екипи…?

July 9, 2020

Вчера Проекта от Разград взе деветата си титла на България. Тъпото за тях в случая беше, че много малко хора се интересуваха от “събитието”. Както и при предишните им осем титли диктора на стадиона можеше да каже поименно присъстващите “фенове” на стадиона.

Агата този път опита нещо ново, за да привлече някой друг на стадиона, но май без голям успех. Проекта взе, че излезе с ретро екипи…??? Според Агата и приятели екипите били от основаването на отбора преди 75 години???? Това вече е много любопитно. Как проект от 2001 г. играе с ретро екипи от преди 75 години? Вярно, че не съм математик, но до двадесет мога да смятам. Всички сайтове на Агата разтръбиха за ретро екипите от преди 75 години, с които проекта ще вземе деветата си титла. Любопитно ми е по коя математика от 2001г. до 2020г. са минали 75 години?

Иначе “ретро” екипите бяха хубави. Сегашното беличко беше заменено с “ретро” жълто…Яко…!

Тези от делиормана май в момента са на вълна “щом го пише във вестника и го дават по телевизора, значи е вярно”. И по този повод правят всичко възможно да легитимират проекта си… Да, проекта на Киро Делиормански има голяма нужда от легитимиране в българския футбол. Може би заради това всеки бразилски бежанец получил паспорт става национал на България.

Колкото и да се напъва проектанта няма да създаде отбор от проекта си. “Ретро” екипите са добър опит, но всички в момента се смеят.

Проекта ще си остане проект. Каквото и да прави Агата тези на стадиона ще идват заради безплатните сандвичи. Това е тъжната за него истина… На мач, в който взимаш купата да не можеш да събереш осем хиляди… Стига Ага! “Ретро” екипите са добър опит, но 19 години какво ретро е?

Тъжното за проектанта е, че това, което създаде ще си остане проект завинаги…”Ретро” екипите предизвикват само смях….

автор:

Симеон Димитров