Проекта на чичо Киро го изядоха вълците

August 26, 2020

Проекта от Делормана приключи безславно участието си в шампионската лига. Тези от Разград, които си лепнаха гръмкия прякор “орлите” отпаднаха от едни датчани, на които трудно можеш да произнесеш името. Прозвището на датския отбор обаче е вълците. Та, спокойно можем да кажем “датските вълци оглозгаха разградските орлета”.

В крайна сметка така се получава, когато отборът срещу теб играе както трябва и иска да победи. Или когато няма някой съдия, който да ти свирне някоя дузпа когато мачът не върви… Или да “удари едно рамо” когато е нужно… Тези от Разград така са свикнали и така им

В родната тото лига може всички да ти играят по свирката, но в Европа е малко по-различно. Там Гела не върви и проекта му губи от всякакви смешни отборчета. И, не само губи, ами е тотално надигран.

Датските вълци започнаха ударно още от началото и надмощието им трая почти през целия мач. Проекта имаше някакви мижави шансове за попадение, но те бяха плод не на добра игра, а на щастливо стечение на обстоятелствата.

В крайна сметка Мидтиланд победи абсолютно заслужено. Вълците ще чакат следващия си противник в шампионската лига, а орлетата ще се пробват в Лига Европа. Дано там да им се падне някой отбор, който е под средното европейско ниво,защото в противен случай проекта от Делиормана няма никакъв шанс.

Орлетата вече не един път показаха, че отбори на ниво около средно-европейското са непреодолими за тях. А да бият някой именит съперник е направо мисия невъзможна.

Съдията не дава дузпа, не “удрря едно рамо”… Абе какъв въобще е този съдия? Този не знае ли на кой проект свири?… Въобще, за какъв се мисли този съдия? Спокойно можеше да свири поне една-две дузпички или да измисли някакъв фаул в атака при гола за вълците…

Да, ама не!

автор:

Симеон Димитров