Проекта на чичо Киро го изядоха вълците

Проекта на чичо Киро го изядоха вълците post thumbnail image

Проекта от Делормана приключи безславно участието си в шампионската лига. Тези от Разград, които си лепнаха гръмкия прякор “орлите” отпаднаха от едни датчани, на които трудно можеш да произнесеш името. Прозвището на датския отбор обаче е вълците. Та, спокойно можем да кажем “датските вълци оглозгаха разградските орлета”.

В крайна сметка така се получава, когато отборът срещу теб играе както трябва и иска да победи. Или когато няма някой съдия, който да ти свирне някоя дузпа когато мачът не върви… Или да “удари едно рамо” когато е нужно… Тези от Разград така са свикнали и така им

В родната тото лига може всички да ти играят по свирката, но в Европа е малко по-различно. Там Гела не върви и проекта му губи от всякакви смешни отборчета. И, не само губи, ами е тотално надигран.

Датските вълци започнаха ударно още от началото и надмощието им трая почти през целия мач. Проекта имаше някакви мижави шансове за попадение, но те бяха плод не на добра игра, а на щастливо стечение на обстоятелствата.

В крайна сметка Мидтиланд победи абсолютно заслужено. Вълците ще чакат следващия си противник в шампионската лига, а орлетата ще се пробват в Лига Европа. Дано там да им се падне някой отбор, който е под средното европейско ниво,защото в противен случай проекта от Делиормана няма никакъв шанс.

Орлетата вече не един път показаха, че отбори на ниво около средно-европейското са непреодолими за тях. А да бият някой именит съперник е направо мисия невъзможна.

Съдията не дава дузпа, не “удрря едно рамо”… Абе какъв въобще е този съдия? Този не знае ли на кой проект свири?… Въобще, за какъв се мисли този съдия? Спокойно можеше да свири поне една-две дузпички или да измисли някакъв фаул в атака при гола за вълците…

Да, ама не!

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Българският футбол се нуждае от големи реформиБългарският футбол се нуждае от големи реформи

Конгрес на БФС очевидно ще има. Порточанов, който засега е главния кандидат за шеф на футболния съюз искаше датата да е 30-ти април. Фурнаджиев и изпълкома решиха да си дадат