Програмата за плейофите е ясна

April 26, 2021

Програмата за плейофната фаза на тото лигата е ясна. За всички е ясно, че първенството е свършило отдавна, но все пак за да се отчете дейност и да се доиграе тото лигата трябва да се премине и през плейофите. И тази година незнайно защо те са съкратени наполовина, но това е друга тема..

От цялата история с половин плейифите едно е ясно. Берое, 48 и тези от четворката, която няма да изпада ще изиграят пет мача за здраве. Мачове, от които няма никакво значение и които са без всякакъв смисъл. Срещите с участието на тези отбори биха могли да завършат много интересно. В тях, ако няма нещо друго най-вероятно печеливш ще бъде най-високия коефициент… Кой знае?

Реално битката ще бъде за второто място. И тя ще бъде между втория и третия, а двата играещи за здраве отбора евентуално биха могли да окажат някакво влияние. Не е сигурно, но би могло да се случи. В оставащите пет мача всичко е въпрос на предпочитания.

ЦСКА стртира с Арда на “Армията”, после червените са гости на числото на домуса. В този мач биха могли да се видят някакви предпочитания. В третия кръг от плейфите армейците посрещат проекта от Разград. След това червените гостуват в Пловдив и са домакини на старозагорци.

Пловдивчани също са с три домакинства, но гостуват на разградчани и на Арда.

Какво ще се случи предстои да видим.

Пет безсмислени мача в едно безсмислено първенство. Не коментирам тези от седмо до десето място, защото… Това реално е най-безсмислената четворка. Колкото и да са слаби, и каквото и да правят няма да изпаднат…

Най-прецакани са тези след десето място, защото те ще трябва да играят всеки път на 100%.

автор:

Симеон Димитров