Проблем за БФС след изявлението на вицето на УЕФА

March 31, 2020

Малко след като спряха първенството заради вируса, който като всичко друго дойде от Китай шефовете в родната футболна централа казаха, че държат непрестанна връзка с шефовете в УЕФА и очакват да им кажат какво да правят. От цялото обръщение на временния шеф на БФС всички останахме с впечатление, че БФС и УЕФА са на линия нон стоп и всичко,което се случва в родната тото Лига е по вина на тези от УЕФА. Общо взето до сега родната централа си имаше удобно оправдание за всяко глупаво решение.

До днес… Днес изведнъж проблем. Тези от европейската футболна централа заявиха, че “всяка отделна асоциация може сама да насрочва датите и да определя кой е шампион, кой изпада и кой се качва нагоре”. И тук вече БФС има проблем. Сега как ще се оправдава с УЕФА?

Много тъпо. Всички изречени глупости от шефовете от родната футболна централа през последните дни на карантина отидоха по дяволите само с едно изказване на вицепрезидентът на УЕФА.

Сега каква ще я мислят, за да спрат първенството и да оставят сините втори, а ЦСКА извън Европа нямам идея… Проблем господин Касабов…

Много ще ми е любопитно какво ще кажат Касабов и компания, когато дойде време за решение.

автор:

Симеон Димитров