Проблеми в ЦСКА ли?

April 7, 2020

Синьо-зелените писачи не спират да пишат глупости, а сега, когато няма спортни новини направо се уляха.

Отбора с проблеми не е този на ЦСКА. При червените всичко е ОК. Или поне дотолкова ОК, доколкото позволява настоящата ситуация. Прословутото така чакано оценяване мина. Сега армейците чакат министъра и правителството за създаването на съвместното дружество. Нещата се движат по-бавно отколкото всички армейци желаят, но ще се случат. В крайна сметка ЦСКА ще има стадион преди тези от Подуяне да имат козирка…. Но това е друг въпрос. Да му мислят сините…Те, всъщност не спират да го мислят и заради това се случва точно това.

Сега ново 20. Според новопридибития от агата спортен сайт пълен със сини журналисти ЦСКА имали проблем с играчи, които ще напуснат. Тези проблеми май са само в главите на сините писачи. Според тях червените имат проблем, защото Пинто щял да си ходи, а Анита бил с неясно бъдеще. Стига глупости! Пинто е с единия крак навън от доста време, а Анита е ясно защо дойде. Анита не е лош, но идеята му е да изиграе някой друг добър мач в Европа и да заиграе по-назапад. Тези “проблеми” не би трябвало да са на дневен ред. Пък и ЦСКА имат Антов и Малинов. Те не са по-слаби от предишните двама.

Другите “проблеми” били свързани с Албентоса и Бусато. Да, договорите им изтичат, но всички знаят, че имат оферти за нови и ще ги подпишат… Това драги ми…Също не е проблем.

И в крайна сметка какво излиза? “Проблемите” всъщност са само в главите на тези от покрайнините на София и тези от Разград.

Ами, успокойте се. Единствените проблеми на ЦСКА сега са, че заради генерала не могат да ви мачкат. Други проблеми при червените няма. Дори вратаря и защитника да решат да не продължат с червената фланелка ЦСКА има достатъчно добри футболисти да ги замести.

Всички тези глупости по адрес на ЦСКА няма да спрат. Всички го знаем. И тези, които ги пишат го знаят.

Сега са на тази вълна. Утре ще им спуснат някоя друга “новина” или “криза” около червените.

Така ще е…

Те ще се депресират, че армейците ги има, а ЦСКА ще ги мачка.

автор:

Симеон Димитров