През декември още четири победи за ЦСКА

November 27, 2019

Откакто Крушич пое ЦСКА нещата в отбора се нормализираха. ЦСКА си върна офанзивния облик и в момента играе доста по-добре. За петте си мача на кормилото на армейците Крушич записа четири победи и една загуба при голва разлика 10 – 1. За загубата срещу смърфовете, обаче трябва да се отбележи нещо много важно. ЦСКА надигра тотално така наречения хит тази година, а за загубата на “Лаута” решаващо влияние оказа нередовния гол на локомотивците от Пловдив и Али Соу. При малко по-обективен съдия и по-концентриран Соу сега ЦСКА щеше да е с 5 от 5 победи под ръководството на Крушич. Но както и да е . Това вече е минало, а сега гледаме напред.

На първи декември посрещаме отборчето на гела… Победа, и пак победа… Зелените от ония град въобще не са толкова убедителни, колкото са им резултатите и ако съдията не се постарае в неделя ще загубят на “Армията”. Даже си мисля, че този път ще ги бием с повече от един гол разлика. ЦСКА на този етап е по-силен от каузата на гела. Стабилизира играта си като цяло. Има голям напредък и при статичните положения, а именно те може и да са ключът за успеха. Агресията, която показват армейците през целия мач също според мен ще е решаваща. Този път резултата от мача няма да има такова влияние, както през последните години. Всички свикнахме мачовете между ЦСКА и “кремвиршите” да са битка за титлата, но сега е малко по-различно.Въпреки всичко зарядът на този мач си остава висок. Дори Крушич да реши да запази някои играчи за на този етап по-важния мач за купата срещу “Арда” победата пак ще е червена. Даже за любителите на залозите мога да предложа да го сложат този мач на хендикап за ЦСКА.

След мача срещу “националната кауза” следват два мача срещу Арда. За купата и за шампионата.Моето мнение е, че в този отбор единственото качествено нещо е треньорът. Стамен Белчев е добър треньор, но това няма да попречи на ЦСКА да вземе две победи. Накрая десет дни преди бъдни вечер Дунав идва на “Армията”. Това ще е последната победа и последния мач за тази година.

Общо взето още четири победи.И четири мача, на които спокойно тези,които да залагат могат да ги заложат на хендикап за победа на ЦСКА.

автор:

Симеон Димитров