Председателя на НКП опита да обясни ситуацията на Герена

Председателя на НКП опита да обясни ситуацията на Герена post thumbnail image

Днес председателя Хиндлиян реши да обясни фактите и събитията от последната седмица около отбора от Герена. В едно дълго словоизлияние във фейсбук обясни и за писмата от вчера. Председателя държеше много на думата кредит. А после отбелязва, че при невъзможност да се погасява от страна на клуба организациите на привържениците на сините ще носят морална отговорност… Каквото и да значи това.

Кредит срещу морална отговорност.(?) Това какво трябва да значи? Ако не върнат парите ще се почувстват засрамени и тези, които са им ги дали повече няма да им дават? Ако може така и аз да се наредя за един такъв кредт.

В прословутите писма от вчера се споменаваше нещо за справедливост и равнопоставеност. За желанието на всички от Герена към тях да се отнасят по същия начин, както към останалите. Ами в този случай на всички ни е ясно какво следва да се случи. Доста отбори не получиха лиценз или фалираха дори за по-малко. Локо София беше изпратен при аматьорите за 2 милиона лева. Най-успешният български клуб ЦСКА също беше пратен там. Помня как реагираха сините фенове тогава.

Сините искат справедливост и равнопоставеност… Така да бъде.

Последните години всички в синьо говорят за прокоба над синия отбор. Не е прокоба. Идва време да си платиш за целия тарикатлък… Рано или късно всичко се връща.

автор:

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Сините със странен трансферен ходСините със странен трансферен ход

Столетниците от Подуяне са предприели изключително странен трансферен ход. Сините взимат на пробен период футболист изгонен преди две години от Герена. Отборът от Подуяне изпитва дефицит на футболисти играещи на

За ЦСКА, Крушич и всичко останало през есентаЗа ЦСКА, Крушич и всичко останало през есента

Футболната година свърши. В последния си мач за годината ЦСКА записа разгромна победа и по този начин съкрати дистанцията пред втория и третия. Не, че е толкова важно, но все