Преди финала за купата

June 30, 2020

Ден преди финала за купата на България по футбол всички, които обичат ЦСКА са на тази вълна. Из спортните сайтове всякакви “капацитети” изказват какви ли не мнения… Като се започне от това как трябва да играе ЦСКА и се стигне до примерен състав за утрешния мач.

Някои знаещи тези дни казаха, че ЦСКА трябвало да играе като в мача с джиросаните. Честно казано според мен не е така. Отборчето от Подуяне в момента е много слабо и не би могло да бъде някакво мерило за състоянието на ЦСКА. Уважение към червените легенди, които изказаха тяхната гледна точка, но сините в момента не са мерило за ЦСКА.

Според мен ЦСКА трябва да играе така, както игра в последния мач срещу смърфовете… Без глупавите грешки в защита и безбройноте пропуски. Тогава червените показаха кои отбор е по-добрия и кой заслужава победата. Утре ЦСКА ако играе както в този мач, не направи глупавите грешки в защита и си вкара поне 30% от положенията носителя на купата ще е с червени фланелки. Нямам никакви съмнения в това.

Винаги има едно НО, но ЦСКА е по-добрия отбор. Така мисля аз. Ако ЦСКА си играе играта пловдивските смърфове няма начин да ги спрат да вдигнат купата.

Титулярните единадесет мисля, че няма как да се сбъркат. Според мен ще са…

Белтраме може да е на мястото на Тиаго, но според мен португалецът в момента е в по-добра форма.

В крайна сметка, който и да реши да пусне Крушчич сигурен съм, че ще свърши работа. Според мен ЦСКА ще победи с два гола разлика.

автор:

Симеон Димитров