Предизборните “анализи” продължават

Предизборните “анализи”  продължават post thumbnail image

Последните два-три месеца един бивш директор в ЦСКА през определено време изказваше “обективно” мнение за армейците, “Армията” и разни други неща. Всеки път казваше едно и също, което звучи много предизборно. Регулярно говореше как държавата, Кралев и премиера помагали на ЦСКА и едва ли не били готови да дадат на червените 20 милиона за стадион на секундата… Само трябва от ЦСКА да ги поискат.

След малко по-дълга пауза тези дни бившия директор отново се отдаде на предизборна агитация. Отново си дойде на думата. Естествено за това как премиера е готов да даде на ЦСКА левове за стадион отново е водещото в предизборното му обръщение, но има и нещо ново. Сумата за стадиона е завишена и вече става въпрос за до 30 милиона. Говори се малко повече и за предстоящите избори…Майкъла изказва странно мнение и за решението на Гриша Ганчев да се оттегли от ЦСКА. Според него собственикът на ЦСКА го прави за да навреди на премиера и управляващите с цел да ги сменят други…?

Според “обективния анализатор” ако Ганчев е искал да се отказва трябвало да го направи не днес, а юни месец. Можело да си подаде оставката седмица след изборите, а не сега преди изборите… “Несериозно е това да се случва преди изборите. Това е удар срещу премиера. Няма как да го тълкувам – имаш пари, имаш всичко и се отказваш сега, един месец преди изборите” заяви Майкъла… Явно според него няма значение, че ако Ганчев се оттегли ЦСКА ще закъса много. Важното е това да стане след изборите. Защо ли? Каква би била разликата? За ЦСКА със сигурност никаква. За някои може и да има разлика, но за червените е все тая.

Май мотивите на “анализатора” са други и с тези предизборни “анализи” явно се опитва да запази нещата такива, каквито са?

Господин бивш директор, колкото и да агитирате за добрия премиер и страхотния Министър на спорта феновете на ЦСКА не са слепи и глухи. Виждат какво става благодарение на страхотния им труд, а това означава, че едва ли ще подкрепят добрия и страхотния.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Българският футбол се нуждае от големи реформиБългарският футбол се нуждае от големи реформи

Конгрес на БФС очевидно ще има. Порточанов, който засега е главния кандидат за шеф на футболния съюз искаше датата да е 30-ти април. Фурнаджиев и изпълкома решиха да си дадат