Предизборните “анализи” продължават

February 20, 2021

Последните два-три месеца един бивш директор в ЦСКА през определено време изказваше “обективно” мнение за армейците, “Армията” и разни други неща. Всеки път казваше едно и също, което звучи много предизборно. Регулярно говореше как държавата, Кралев и премиера помагали на ЦСКА и едва ли не били готови да дадат на червените 20 милиона за стадион на секундата… Само трябва от ЦСКА да ги поискат.

След малко по-дълга пауза тези дни бившия директор отново се отдаде на предизборна агитация. Отново си дойде на думата. Естествено за това как премиера е готов да даде на ЦСКА левове за стадион отново е водещото в предизборното му обръщение, но има и нещо ново. Сумата за стадиона е завишена и вече става въпрос за до 30 милиона. Говори се малко повече и за предстоящите избори…Майкъла изказва странно мнение и за решението на Гриша Ганчев да се оттегли от ЦСКА. Според него собственикът на ЦСКА го прави за да навреди на премиера и управляващите с цел да ги сменят други…?

Според “обективния анализатор” ако Ганчев е искал да се отказва трябвало да го направи не днес, а юни месец. Можело да си подаде оставката седмица след изборите, а не сега преди изборите… “Несериозно е това да се случва преди изборите. Това е удар срещу премиера. Няма как да го тълкувам – имаш пари, имаш всичко и се отказваш сега, един месец преди изборите” заяви Майкъла… Явно според него няма значение, че ако Ганчев се оттегли ЦСКА ще закъса много. Важното е това да стане след изборите. Защо ли? Каква би била разликата? За ЦСКА със сигурност никаква. За някои може и да има разлика, но за червените е все тая.

Май мотивите на “анализатора” са други и с тези предизборни “анализи” явно се опитва да запази нещата такива, каквито са?

Господин бивш директор, колкото и да агитирате за добрия премиер и страхотния Министър на спорта феновете на ЦСКА не са слепи и глухи. Виждат какво става благодарение на страхотния им труд, а това означава, че едва ли ще подкрепят добрия и страхотния.

автор:

Симеон Димитров