По-слабия отбор взе купата

July 1, 2020

ЦСКА определено беше по-добрия отбор, но не успя да спечели купата. Ясно се виждаше, че след 60-тата минута пловдивското локо видя, че няма как да се надиграва с ЦСКА и играеше за дузпи. Не може да се пуска фандък на слаби отбори.

Смърфовете се надяваха на чудо, получиха го и вдигнаха купата. След мача казваха, че са спечелили купата заслужено… Кокошката “клъцва” едно зрънце и решва, че е изяла цял чувал. Соу ги направи големи. Да загубиш купата от отбор, който е поне два пъти по-слаб от теб е много глупаво. Дали заради треньорски грешки или заради “якото нападателче” няма никакво значение. Всеки би казал, че рулетката на дузпите е непредсказуема, но със Соу, който да изпълнява всичко е предизвестено.

Според мен Соу въобще не трябваше да бие дузпа. Миналата година лиши ЦСКА от титла, след това пропусна още някоя друга. Този мач не игра лиошо, но след изпуснатата дузпа всичко отива по дяволите. Не мисля, че някой, който симпатизира на ЦСКА ще приеме Соу на сериозно при положение, че заради него за втори път червените остават без трофей.

Глупаво е след толкова пропуснати дузпи да му се дава да бие отново. Дали за това е виновен треньора или той самия той в момента е все тая. Факт е, че Соу отново лиши ЦСКА от трофей… Имал психологически проблем…(?) Ами, до кога да го чакаме? Като няма психика да играе в голям отбор да ходи да рита някъде другаде. Може да е добър, но щом няма психика да играе в отбор като ЦСКА да ходи на друго място. Определено Соу на този етап няма място в първите единадесет на ЦСКА и още от следващия мач трябва да е на скамейката…

В ЦСКА или си голям или си никой… На Соу му се дадоха много шансове да покаже, че става, но според мен на този етап трябва да поседи на пейката…

автор:

Симеон Димитров