Почивката за играчите на ЦСКА приключи

December 22, 2022

Почивка за играчите на ЦСКА свърши. Футболистите на армейците от днес трябва да започват да тренират по специалните програми, раздадени им от треньора Саша Илич. Според треньорското ръководство е необходимо играчите да стартират изпълнението им две седмици преди старта на подготовката. Така играчите няма да имат проблеми с наднормено тегло за старта на зимната подготовка.

При неспазване на зададената програма от играчите ще има санкции, заложени във вътрешния правилник. Очаква се да няма футболисти, които да пристигнат в лошо физическо състояние.

Сред тези, които вече са на „педали“, е бразилецът Жеферсон. През уикенда той организира благотворителен турнир в родината си. Вчера 28-годишният футболист пусна видео в една от социалните мрежи с част от изявите си в мачовете, които се играха на терен от пясък. Сред тях бе и изстрел от фал, разтресъл напречната греда.

Червените се събират за медицински изследвания на 5 януари. Основната част от подготовката за пролетния полусезон на лидера в класирането пък ще премине в Турция. Отборът ще има двуседмичен лагер в курорта Белек между 16 и 31 януари.

НЕ-СПОРТ