ПОБЕДА, И ПАК ПОБЕДА…

September 24, 2019

Коментаторите и “АНАЛИзаторите” на мача на ЦСКА за купата дадоха всичко от себе си за Гел ТВ. Нямаше ситуация , която да е в полза за ЦСКА. Искаше им се да е нещо друго, но… Уви! Но това не е нещо ново. Другото интересно нещо от днешните мачове за купата беше отпадането на един доста интересен тото отбор. Явно тези с интертесните резултати знаят , че нямат шанс за купата и са предпочели коефициента. По- добре е да се изкара още някой лев. Браво! Да живее тотото. Те, май доста отбори играят футбол заради тото , но това е друга тема….

Да си дойдем на думата.

ЦСКА.

Днес играе ЦСКА и всичко друго е без значение. Днес армейците играха добре. Играха така, както трябва да играе ЦСКА. Мачкане през целия мач. Победиха с хубав резултат. Браво! Това е ЦСКА… Въпреки треньора… На тези футболисти им се играеше и искаха да покажат, че не искат да са резерви.

Давидов показа , че има място в отбора.Вкара хубав гол, удари греда, имаше добри отигравания. Кери за кой ли път показа , че Соу спокойно може да седне лечебно на резервната скамейка и това няма да се отрази на атаката… Даже напротив… Мое мнение. Хубава победа. Много и хубави голове.

Когато ЦСКА играе като ЦСКА нещата се нареждат. Защото с тези футболисти,с които разполагаме, въпроса не е дали ЦСКА ще бие, а с колко гола ще бие?

Честита победа армейци! Дано скоро и Люпко да се махне , защото той няма как да направи този отбор силен. Може да го стабилизира, но нищо повече.

Честита победа. Само ЦСКА!

автор:

Симеон Димитров