ПАК ПРОВЕРКА В БФС

ПАК ПРОВЕРКА В БФС post thumbnail image

 НАП са започнали данъчна проверка на всички членове на изпълкома в БФС, включително и на подалия оставка президент Борислав Михайлов.

 Данъчните ще проверяват всички лични финанси и данъчни декларации на членовете за пет години назад. Все още няма данни дали е открито нещо нередно. Ако такова, обаче бъде открито според данъчните ще последва персонална ревизия.

 До тук всичко е много добре само дано  това не е поредната шумотевица за три дни и после тохо. И след известно време тишина да се появи някакво изказване, че всичко е ОК, а несъответствието в това колко са получавали официално членовете, и колко са похарчили идва от заеми от приятели. Ако стане така няма да е прецедент. Вече се е случвало в шумно рагласявани проверки на други. А, и от предишните проверки на БФС след първоначалния шум нещо стана тихо.

  Първия път като решиха да правят някакви проверки на БФС в сградата на съюза се появи ГДБОБ. Иззеха се някакви документи свързани със съдийството и до там. Освен махането на шефа на съдийте от изпълкома друго не се случи. Няма и никакви данни какви са резултатите от проверката. А от тогава мина доста време.

 След това в БФС дойде и Икономическа полиция. Тя пък проверяваше как са използвани парите отпускани за деца и юноши от Министерството на спорта, за които една телевизия направи доста скандални разкрития. Паралелно с това и инспекторатът към министерството проверяваше същото. И от тази проверка мина доста време, и все още няма никакви резултати.

 Дали при третата проверка ще е така?

 Ами нали на Коледа се случват чудеса? Дано да вземе да се случи някакво коледно чудо и най-накрая проверяващите да стигнат до края. И всички виновни да се накажат не само с уволнение от изпълкома или преместване на друг сладък пост… Както обикновенно се случва в родината ни.

 Нека всички се надяваме на коледното чудо.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Това е ЦСКА!Това е ЦСКА!

Днес бе последният мач на ЦСКА в Лига Европа за тази година. Армейците напускат лигата не както някои коментираха “срамно”, а с класа и високо вдигната глава. Така, както само

Ретро: ЦСКА – РОДА (Керкраде) четвъртфинал в турнира за КНКРетро: ЦСКА – РОДА (Керкраде) четвъртфинал в турнира за КНК

 През сезон 1988-89 г. ЦСКА като по навик достига до четвъртфинал. Този път не в своя турнир за КЕШ, а във втория по значимост турнир в Европа – за КНК.

Кога ЦСКА ще започне строеж на нов стадион ?Кога ЦСКА ще започне строеж на нов стадион ?

Дали някой вярва на предизборните или въобще някакви обещания? Преди около година и половина управляващите заявиха, че няма пречка ЦСКА да започне строеж на нова “Армия”. Министерски съвет реши да