Оценяването на “Армията” и Панчарево започна

March 11, 2020

Оценяването на “Армията” и Панчарево започна. Новината е потвърдена и от дружеството “Сердика спортни имоти”.

Любопитното е, че процедурата по оценяването стартира ноември месец миналата година. После поради неясни причини някак си оценяването така и не стана. Един оценител имал работа, друг сини очила, трети… Кой го знае? В крайна сметка се оказва, че едни хора от ноември месец до сега са взимали едни пари да не правят нищо.

Сега са назначени други хора и уж нещата тръгват. Любопитното е, че всичко това се случва след едно меко казано гневно писмо от сектор “Г”. След него изведнъж всички пак се задействаха. Дали сега всъщност ще се случи нещо или нещата ще са както бяха от ноември месец насам предстои да видим.

Да се надяваме, че всичко ще е ОК и ще се стигне до стартирането на строежа на нов стадион,но честно казано аз лично съм песимист. Сега привидно ще се вършат някакви неща, за да са спокойни всички. После изведнъж ще има някакви страшни проблеми. Те ще са малко преди изборите. След това сценария всички го знаем. Човека ще излезе и ще каже, че е разпоредил и нещата уж пак ще тръгнат…. И така до следващите избори.

Аз съм песимист, но адвокатът на ЦСКА потвърди, че всичко е задействано и до десет дни оценката ще бъде официално обявена от търговския регистър. Това добре, но след това се очаква официално потвърждение на оценката от Търговския регистър след направените огледи. Едва след това ще се пристъпи към вписването на съвместното дружество между ЦСКА и държавата.

Казано накратко има още толкова “процедури”, които могат да забавят нещата, че… Дано всичко да стане скоро, ама надали.

автор:

Симеон Димитров