От Търново “решиха” да се оплакват… Няма такава наглост

October 7, 2020

Три дни по-късно тези от Търново решиха да напишат едно писъмце до временния шеф на БФС и съдийската комисия. След като от неделя четем и слушаме Домус-медиите това писмо идва някак логично. Или тези от Търново са много нагли или са “помолени както трябва” да сътворят тази глупост.

Във въпросното писмо етърци казват, че след последния съдийски сигнал на стадион “Ивайло” имало много разочаровани хора. Пак според тях въпреки всички предпоставки за футболен празник етърци били разочаровани от неправдата.

След като три дни “честните и обективни” медии опитват да убедят всички в България, че съдията е помогнал на ЦСКА за равенството и търновци решиха да влязат в хора на Агата.

Хората по трибуните плачели, че съдията бил пуснал изравнителен гол от засада.

Чудя се тези от Етър дали въобще си вярват на написаното. Освен, че това писъмце е върха на наглостта, то реално не казва нищо. Управителният съвет на Етър ВТ можеше да се постарае малко повече, за да убеди хората в “правотата” си. Все пак май и те самите не вярват на глупостите, които са написали.

Ахмедов бил вкарал от засада и заради това етърци ги били ощетили.

Гогпода от ръководството на Етър ВТ, какво ще кажете за отмененоя редовен гол на ЦСКА? Какво ще кажете за дузпата, с която поведохте в резултата? Какво ще кажете за ситуацията минута по-късно във вашето наказателно поле? Какво ще кажете че за факта, че около 20-тата минута не останахте с човек по-малкко? Какво ще кажете за страничния съдия, който второто полувреме развяваше флагчето си все едно е на манифестация?…А, какво ще кажете за влизането на Крачунов в краката на Белтраме в добавеното време?

Ръководители на Етър ВТ, не знам какви претенции имате към съдията, но предполагам, че и на вас ви е ясно, че при 2-0 за ЦСКА и с човек по-малкко в 20-тата минута наистина след мача щеше да има много разревани от резултата хора. Ясно ви е, че благодарение на съдията Етър ВТ направи своето футболно чудо. Ясно ви е и, че писанието ви е пълна глупост… “Помолиха” ви да защитите “нашите”. Наравихте го… Тези отгоре да са доволни…Всеки прави своите избори и след това носи отговорност за тях.

Чест и достойнство явно са някакви непознати понятия за родината ни. В тази част от балканите “на мода” в момента е друго. Все пак има и хора, които държат на честта и достойнството. Те държат на тях и знаят, че се градят много време, но можеш да ги загубиш за секунди.

Вие, боляри ако някога сте ги имали, днес показахте в “кой хор пеете” и ги загубихте.

автор:

Симеон Димитров