Отново спрягат Неделев за ЦСКА

May 12, 2021

Мине-немине време и някой някъде се сеща да пласира Неделев на ЦСКА. Сега отново. Неделев щял да идва в ЦСКА. И какво точно ще прави на “Армията”? Все си мисля, че червените имат кой да им носи, да им връща и да им гони топките… Честно казано за друго не го виждам Неделев при червените.

Не веднъж съм коментирал, че Тошко е футболист, който не може да играе под напрежение в голям отбор. Не е лош. Има добър пас и не лош удар, но… Става за някой средняшки отбор, за който няма значение дали ще бие или падне, но в отбор с високи цели, излизащ всеки път за победа някак не го виждам… В Ботев не веднъж във важните мачове или мачовете с големите Неделев просто “изчезва”. Просто няма психика и самочувствие да играе при големите.

Тодор Неделев не е лош футболист, но за отбори като Берое, Ботев Пловдив, врачани или някакъв такъв отбор. Там със сигурност ще е звездата на отбора. На ЦСКА футболист като него не е нужен.

Според мен и на Неделев и на всички в ЦСКА им е ясно, че не може на “Армията” и точно поради тази причина до този момент няма негов трансфер. Най-вероятно всичко това е начин да си вдигне малко цената и да получи малко повече от Ботев или от някой друг отбор, но не ЦСКА… Лошо няма…

Много малко от играещите в момента футболисти в тото лигата могат да играят за ЦСКА и Неделев не е един от тях.

автор:

Симеон Димитров