Отново публика по стадионите

Отново публика по стадионите post thumbnail image

Дългоочакваната новина е факт. Публиката се завръща по стадионите още от този уикенд. Това решение доста се забави, но все пак се случи. Като се има предвид, че всичко беше отворено по един или друг начин, нямаше логика стадионите да са затворени.

За някои отбори тази новина няма голямо значение, защото посещаемостта на техните стадиони ще си остане същата както досега, но пък на другите феновете ще могат да посетят по някой мач на любимите си отбори до края на тото лигата. Дербито в неделя ще се играе пред публика, а и финалът за купата също.

Остава само да се разбере дали допуснатите фенове ще са по 1000 в сектор или 30% от капацитета на стадиона. Някак по-логично ми е да са 30%, но пък сме свикнали да не виждаме много логика в решенията на някои, така че ще видим.

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Ясен щял да напусне ако това ръководство на БФС се смени…Ясен щял да напусне ако това ръководство на БФС се смени…

  На националите по футбол им предстоят световни квалификации, но очевидно по-важната тема в момента е предстоящия конгрес на БФС, на който всички, които обичат футбола в България се надяват

Мъри май си е повярвал многоМъри май си е повярвал много

Треньорът на сините от София, кавалерът на правилния футбол, най-великия от най-великите май напоследък много си е повярвал. Не е ясно дали заради непрекъснатите суперлативи от преобладаващо сините спортни писачи