Операция “Динамо”

May 10, 2020

Днес Тити обяви, че щял да вземе акциите на отбора от Подуяне. После говори сума ти време за морал и разни такива неща. Май на спасителя на баскетболните сини не му е много ясно какво точно е морал, но както и да е. Какво от това като евентуално прочутият ревльо ще вземе акциите на сините? После какво? Тити не отговори на нито един от въпросите от къде смята да вземе пари да спаси сините. Как мисли да се случат нещата и какво точно ще ги прави тези акции? Любопитното е и, че никои не го попита от къде ще намери пари за да придобие акциите. С две думи Тити заяви, че взима акциите на сините, но не каза нито дума как ще ги вземе и какво смята да прави след това. От къде ще дойдат пари за евентуалното спасяване на отбора от Герена, ще даде ли акциите на някой друг и разни такива подробности. На тези въпроси няма нито един конкретен отговор от бъдещия притежател на акциите.

Общо взето от едно много дълго интервю с Константин Папазов днес стана ясно само, че Божков ще му даде акциите , защото много ги искал… Това разбира се е много несериозно и меко казано глупаво, но както и да е… От къде Тити ще намери левове за няколко дни да спаси закъсалите вековници и по какъв начин също не стана ясно.

По всичко личи, че схемата вече е измислена. И както преди много години партията ги е вдигнала на крака, така и сега някой ще се погрижи за тях. Тогава феновете на сините започват да ги наричат “новият Левски”. Как ще се казват сега предстои да разберем, а морала, за който говори Тити … Такова животно на Герена няма.

автор:

Симеон Димитров