“Обективните” отново подеха кампания за “червено обединение”

June 1, 2022

Днес “честните” заговориха за обединение, а “обективните” отново стартираха кампания за “червено обединение”. Истината е, че всичко това е единствено в главите на “обективните”, на тези от Бистрица, “червените легенди”, които са при тях и тези, които желаят ЦСКА да се превърне в нещото ’48… Всички официално разбрахме кой стой зад този проект преди няколко години на търга за емблемата на ЦСКА и явно този няма да се спре, а ибрикчиите му са готови на всичко, дори предателствао, за някой лев в повече.

Според домусспорт медийте пъви да подадат ръка са готови тези от “Футболен клуб централен спортен клуб на армията 1948” и “легендите” на ЦСКА, които са част от тях. Честно казано аз в отбора от Бистрица легенди на ЦСКА не виждам. Виждам футболисти, които са играли за ЦСКА, но не и легенди. Ако следвам логиката на “обективните” то тогава за легенди на ЦСКА трябва да се обявят и Антон Недялков, Спас Делев, Киро космонавта и разни други играли с различен успех с червения екип…

Реално два отбора с името ЦСКА няма. Заради това не виждам причина някой от ЦСКА да иска да се обединява с някого. А, и обединение може да има между единомислещи. В този ред на мисли тези с дългото име и число накрая е по-логично да се обединят с проекта от Разград или отбора от “Герена”… Целите им са сходни.

Явно всичко това с “обединяването” е логичната последователност на едни декларации от преди месеци и на събитията, които се случват при армейците от мачът с Ботев Пловдив насам. Явно тогава всичко, което се случи не е било съвсем случайно. Не са били случайни и събитията преди и след това… Кой знае? Някой ден ще се разбере. Така както се разбраха разни неща за едни бивши ръководители на червената агитка. Така, както се разбра, кой стои зад двете фирми участвали в търга за емблемата на ЦСКА от името на “честните”… Ще мине време и ще се разбере и кой и защо иска да е партия с ибрикчиите на агата.

Няма нужда тези, които си мислят, че са някакви легенди да се срещат с когото и да било и да полагат каквито и да са основи. Никой на “Армията” не ги иска под каквато и да е форма. Нито тях, нито някой от “честните”… Никой не желае и такова обединение. Това, естествено всички го знаят много добре. “Честните” го знаят. Всемогъщия шеф го знае. “Обективните” го знаят, но пък не пречи от време на време да се анонсира нещо такова, а целта е ясна. Тези, които искат ЦСКА да го няма в сегашния му вид много добре знаят, че започне ли строежа на новия стадион декларациите на организираните и напъните на останалите няма да имат същата тежест и ефект. Всичко за строежа на нов стадион е на финалната права. Освен всичко останало апетитите за него и Панчарево са големи и заради това се пробва всичко… Най-вероятно “обединителите”  няма да приключат с това, а атаките отвсякъде ще стават още по-яростни и със всички средства. Отзивчиви мотивирани “легенди” и всякакви други винаги ще се намерят… Най-важното е армейците да са единни и да не се поддават на провокациите.

Такова обединение никой истински армеец не желае. “Честните” и “легендите” като искат да се обединяват да го направят с тези от Подуяне или онези от Разград. Интересите им са еднакви.

ЦСКА е само един!

… “Легендо”, как бях?… Пропускам ли нещо?…. Или съм топ…

автор:

Симеон Димитров