“Обективните” започнаха да уволняват треньора на ЦСКА

March 1, 2021

Утре предстои важен мач на ЦСКА за купата на България. И някак логично “обективните” започнаха с уволненията и разни други познати похвати за създаване на напрежение в червения лагер.

Не мога да разбера как така всеки път преди важен мач на ЦСКА се случва едно и също нещо? Силно се надявам Акрапович и футболистите да се отърсят от това, което се случи последните дни и да не обръщат внимание на писанията от днес. Надявам се утре да излязат и да покажат кои са ЦСКА. Вярвам, че Бруно знае и може да мобилизира футболистите и да победи моряците.

Каквото и да се говори реално утре е мачът на ЦСКА. Не за друго, а дори и червените да бяха успели да победят “хегемона” едва ли щяха да са първи дълго време. Последните години видяхме, че тези, от които зависи знаят как да елиминират опасността ЦСКА да стане шампион.

Затова важния мач за червените е утре. И затова изведнъж излязоха куп статии в обективните, единствената цел на които е да вкарат напрежение при армейците. Доколко червените ще се подадат предстои да видим.

Аз лично мисля и се надявам, че утре ЦСКА ще покаже истинското си лице и въпреки опитите на този и онзи ще прегази полиграфите.

Празник е! ЦСКА играе.

автор:

Симеон Димитров