НЯМА ТАКЪВ НАЦИОНАЛЕН

October 14, 2019

След като Балъков се записа в историята като най – слабия треньор за всички времена това направи и националния ни отбор. Това вече е пети пореден мач , а иначе единадесет, без победа и официално футболните ни национали под ръководството на “гения” Балъков са най – слабите за всички времена в историята на националните ни отбори… А , резултата от днес е и най – тежката загуба на националния ни отбор , откакто България има такъв. Браво Краси! Браво перука! Браво всички в БФС!

Преди два – три дни Радостин Кишишев каза , че “българския футбол няма допирателни точки с англииския”. Лошото е , че в момента нямаме допирателни точки с който и да е отбор… Нямаме допирателни точки с футбола като цяло.

В този мач футболистите май не бяха много наясно защо са на терена. Тичаха наляво – надясно без да имат някаква идея за нещата. Като се съберем да поритаме през уикендите сме по – наясно какво правим на терена.

Поредния дебютант в трупата на Бала. Почти тридесет годишния Хаджиев въобще не знаеше къде се намира. Факта , че повечето голове бяха през неговата зона говори много. Последния гол на Кейн даже можем да го броим за два , защото преди да вкара прекара топката между краката на “младата” надежда Камен Хаджиев.

Великият стратег от мировяне заяви предимача , че ” англичаните и на едно място да стоят , пак трудно ще ги спрем”… Лошото е ,че тия англичани много тичаха бе. Статистиката , и тя ще го докаже. А , преди петия гол англичаните не ни дадоха топката девет минути ( 60 -69 мин.)… Е , избихме безцелно два – три пъти , ама толкова. Клетите ни национали тичаха като малки деца покрай англичаните и се молеха да им дадат и те малко да пипнат топката.

Обяснението на Балъков за мача беше меко казано идиотско.Материал, това – онова. Не виждал как някой ще направи нещо по – добро от него за националния. Най – слабия треньор за всички времрна говореше все едно има Европейска и Световна титла като треньор. Учудваше се как така англичаните толкова лесно ни надбягват? Ами , без да съм някакъв капацитет знам , че един 20 годишен при всички положения ще е по – бърз от един 30+ годишен… Каквито са болшинството в националния ни отбор…Според “гения” управниците на БФС не били виновни за тези резултати… Дали?

Факт е , че изиграхме един много – много срамен мач. Имаме някакви нереални блянове за някакъв бараж… И какво ще правим там?

На стадиона се чуваше “оставка”! За човека , който е имал доста възможности , но се е провалил навсякъде като треньор е ясно , че трябва да се маха. Ясно е обаче , и че цялото БФС трябва да ни освободи от присъствието си.

Ами… Толкова!

Срам и позор…

автор:

Симеон Димитров