НОВ СТАДИОН? ЕДВА ЛИ СКОРО…

August 22, 2019

Следя изкъсо какво св случва със строежа на нов стадион “Българска Армия”. И какво виждам до сега? Кмет, министър на спорта, министър председател казват това, което искат да чуят феновете на ЦСКА. После – нищо. Тишина и бавене на топката. След известно време феновете пак питат какво става, и пак същото. Мотаене, празни приказки и отлагане във времето. А отлагането го правят много хитро. ПУП за Борисовата градина,обсъждане, едни “будни граждани” и едни “еколози” пускат стотици жалби и всичко започва от начало. Честно казано като гледам какво става и “еколозите”, и “будните граждани” според мен са фенове на един отбор от Подуене или финансово стимулирани.

И сега какво? Разглеждане на жалбите от администрацията, за което няма срок. После пак обществено обсъждане. После нов ПУП за Борисовата градина. После пак обществено обсъждане и ако…пак да повторя ако няма жалби или възражения нещата ще стартират. И като се има предвид, че повечето неща нямат установен срок, в който да се случат спокойно мога да предположа, че става въпрос за много години.

А, през това време ще се пускат всякакви измислени глупости с цел евентуално феновете да се настройват срещу собственик и отбор.

Дано да не съм прав, но така както ги виждам нещата ЦСКА ще има нов модерен стадион ,когато на стадиона до сухата река му сложат козирка. Силно се надявам да не съм прав.