Нов срам за националите или нещо по-добро ?

November 11, 2019

Новия национален треньор направи избора си на футболисти за предстоящите мачове с Чехия и Парагвай, които са на дневен ред във футболната програма. Някои туристи отпаднаха, което е хубаво. Лошото е, че доста останаха. А, се появиха и нови. С няколко думи новия селекционер продължи със започнатите от предишния “супер мениджър” изненади в националния отбор…

Каква работа има в националния малкия Михайлов? Въпрос за милион. Вратарчето на Славия по мое мнение е добър избор, отличника също става, но малката перука…Хайде стига.

Защо са повикани Марселиньо и Вандерсон в националния? Тези двамата дори в подпирания от всички проект не се справят напоследък, а ги взимат национали. Най-вероятно и ще са титуляри… Чувствам се озадъчен.

Не, че нещо, но Турицов и Антов в момента са най-добрите на своя пост в българия, но не са сред повиканите. Защо? Май единствения им проблем е, че са от ЦСКА. Ами новоизлюпената звезда на Дунав Русе? Голове, асистенции, искат го подуенци, ЦСКА и според спортните медии половин “А” група. Добре, ама и той не е сред повиканите. Дали и на него проблема му не е този, че според “честните” медии е избрал ЦСКА? Незнам…Надявам се не. Нали ужким за национала се взимат най-добрите незвисимо от отбора.

Новия треньор правилния избор ли е? Според мен не е.Може и да е малко крайно, но всички го видяхме извън проекта.

Ще гледам ли мачовете на националния с удоволствие? Силно се надявам…Малко се съмнявам. За по-сигурно ще започна с ракията по от рано…

автор:

Симеон Димитров