Нова простотия от шефа на авиаторите

May 12, 2020

Шефа на Авиарорите напоследък е доста активен в медиите, а те от своя страна му предоставяха колкото иска време и колонки… Парите са си пари. Цяла седмица спонсорите на „А“ група говориха кой какъв бил. На кого колко са дали и разни такива… Защо си мислят, че някой го интересува всичко това?

 Покрай цялата драма в синьо днес дойде нова изцепка от спонсорите на авиаторите. Първо стана ясно, че давали левчета на подуянци, а после шефчето на 48 говори нещо за две ЦСКА-та (???) За негово сведение има едно ЦСКА. Играе на Армията и феновете му го подкрепят. Това, неговото нещо родено от омразата към великия червен клуб и щедро спонсорирано от тези, които много искаха ЦСКА да не съществува е всичко друго, но не и ЦСКА.

 Тези от 48 мечтаят за обединение… Феновете щели да решат дали да се случи… На какво сте бе хора?  Феновете вече решиха господин Авиатор…Много отдавна. Петдесетте викачи на мачлетата на несретниците предвождани от този, който го интересуват само левовете не могат да решат нищо.Точно тук собственика на малките зелено-сини несретници с червени екипи нещо тотално се е объркал. Опитите му да съсипе единствения стойностен отбор в България са добри, но рано или късно нещата ще си дойдат по местата. Сега тото отборчето от „Б“ група има гръб, коментира неща, които нямат нищо общо с него.  В медиите на  ага и приятели отбелязват и най малката подробност около малкото братче на сини и зелени  и то си мисли, че е много силно, но нека да почакаме малко, защото нещата в родината ни се случват така. Появява се нещо, правят го силно с една цел и в момента, в който спре да върши работа създателите му решват, че въпросното нещо не им е нужно и то просто изчезва. Така ще се случи и с авиаторите от „Б“ група.  Мечтите за обединение са само в главите на конкурентите на търга за емблемата и медиите им. Феновете им също. Гръмките, подвеждащи заглавия са точяно в стила на медиите на Агата… Те, обаче лъжат само вас.

Кой кога и как е създаден е ясно. ЦСКА е един, а вие, авиатори сте въпрос на време.. А, за конкуренцията между ЦСКА и числото… Манчестер Юнайтед и Юнайтед оф Манчестер конкурират ли се? Някой говори ли за сливане на тези два отбора? От отговорите на тези два въпроса би трябвало да ви стане ясно дали въобще 48 и ЦСКА могат да имат нещо общо. Феновете на ЦСКА избраха любимия си отбор, а тези от числото избраха парите на Агата. Въпрос за сливане няма как да се дискутира. Авиаторите единствено магат да ходят в Разград или да подсилят българската селекция на сините.

А, как и защо се създаде тото лигата знаят и малките деца, затова нямя да го коментирам сега.

автор:

Симеон Димитров