НОВА ПОБЕДА…ЕДИН ГОЛ, НО ОТ СЪРЦЕ

November 10, 2019

ЦСКА победи Славия с 1 – 0. Трета поредна победа и голова разлика 7 – 1. Ако не бяха тези съдии в Пловдив или ако Соу беше вкарал поне 20% от положенията, които имаше сега победите щяха да са четири. Както и да е. Минало.

Армейците продължават възходящия си ход. Играта се подобрява, отбора играе видимо с по-голямо желание и хъс, резултатите вече се виждат, феновете на стадиона се увеличават. Соу започна да бележи редовно. Все още прави много пропуски, а някои от водещите до миналия сезон футболисти не са във формата, която всички фенове на ЦСКА желаят но вярвам това ще се промени. А, за малкото голове през първото полувреме, което всички “специалисти” напоследък повтарят…Колкото – толкова. Мача се играе 90 минути. Дали ще вкараш в първата или в последната минута,през първото или второто полувреме няма никакво значение.

Мача със Славия мина точно както очаквах. Не съм съгласен с мнението на “специалистите”, че първото полувреме червените са играли много слабо. ЦСКА играеше футбол и контролираше мача, а белите от София правеха всичко възможно това да не се случва. Особенно през първото полувреме. Десет в защита и фалове през 30 секунди, а през останалите 30 лежане. Ако съдията беше показал 1 – 2 жълти картона на белите примадони или ЦСКА беше успял да вкара нещата можеше и да се променят, но съдията не пожела, а ЦСКА не успя.

Второто полувреме започна със страхотно пирошоу на феновете на ЦСКА, а на терена пак много лежане. Белите артисти падаха по терена като зрели круши и се превиваха от “болка”. И така до гола на Соу. След това сякаш с магическа пръчка им се излекуваха и схващанията, и всичко. Опитаха да стигнат поне до равния, но при малко повече концентрция на армейците можеха да загубят с поне три гола. Е, в интерес на истината накрая белите за малко да вкарат с един случаен шут, но Бусато отново показа защо е избор номер едно за вратата.

ЦСКА победи заслужено Славия. Това е!

Честита победа на всички армейци.

автор:

Симеон Димитров