НОВА ЛЕГЕНДА НА ГЕРЕНА

НОВА ЛЕГЕНДА НА ГЕРЕНА post thumbnail image

След много години отбора от Подуяне отново се сдоби с легенда. Оказа се, че едно от многото нови попълнения при сините от покрайнините на София е истинска легенда. Новия Стайн Спиерингс е автор на автогола на десетилетието в холандския футбол. Той успява да си отбележи автогол с шут от над 30 метра… Класик! Може си го. А, истинската драма за Легендата е, че въпросния легендарен автогол се случва в 89-тата минута, когато неговия отбор води с 1-0.

Въпросния шедьовър става най-въртеният в спортните предавания в Холандия, а по-късно е избран и за автогол на десетилетието.

Браво Легенда! Пожелавам му и при подуянци да покаже легендарните си умения.

Пък може и в България да изберем някой негов автогол, за автогол на десетилетието. Ако се постарае може и на века… ама много ще трябва да се постарае.

Всички фенове на футбола очакваме с нетърпение възможността да видим легендарните автоголове…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Този път реферът не успя, но отново ще попитам-докога така?Този път реферът не успя, но отново ще попитам-докога така?

ЦСКА победи проекта от Делиормана въпреки реферските отсъждания и напълно заслужено ще играе финал за купата на България срещу Арда. Армейците надиграха тотално разградчани и можеха дори да ги разгромят,

Трябваше ли ЦСКА да продаде Антов сега ?Трябваше ли ЦСКА да продаде Антов сега ?

ЦСКА продаде Валентин Антов на италианския Болония. До края на сезона Антов ще е преотстъпен, а след това ще стане собственост на италианците. Трансферът на вторият капитан изненада всички, а