Нищо ново в Разград

February 19, 2024

Днешния мач в Делиормана премина без никакви изненади и според очакванията. Измислените “хегемони” победиха моряците. Реферите отново се объркаха и удариха едно рамо на разградския проект. Привържжениците на гостите бяха в пъти повече от тези на домакините… Нищо ново.

След като на полувремето Черно море губеше с 3-1 имаше всички предпоставки да постигне позитивен резултат, но реферите Чинков и Кабаков дадоха всичко от себе си това да не се случи.

Малко след началото на второто полувреме Чинков не отсъди дузпа за нарушение на Падт срещу Калкан. ВАР реферът Кабаков също не видя това, което всички, които гледаха мача видяха… Дали защото дузпа и червен картон в началото на второто полувреме ще направи положението на пишман “хегемоните” сложно или просто реферите нещо са се объркали никой не знае.

Лудогорец победи Черно море с едно рамо от Чинков и Кабаков. Скоро Кабаков каза, че “ролята на съдиите в борбата за шампионската титла, трябва да е никаква”. Дали е така всеки може да прецени за себе си.

“Хегемоните” не трябва да се чудят защо всички футболни фенове в България се радват когато губят в Европа. Няма нужда и да се сърдят… На всички им омръзна.

автор:

Симеон Димитров