Николай Попов§ВАР – Локо ПД 2-2

September 13, 2021

Ефектът „Стоилов“ даде резултат, но не за сините футболисти, а за главния съдия и тези във ВАР стаята. Явно въодушевени от призивите на Мъри преди мача, че всички трябва да дадат максимума от себе си се раздадоха на 100% и успяха да добутат сините от София до равен в Пловдив.

В дербито на дъното главния съдия не даде чиста дузпа за смърфовете. Изгледа 20-30 пъти  повторение на нарушението срещу Карагерен и единствено той не го видя. Малко след това отсъди доста спорен гол за сините отново след няколко минутна консултация с ВАР. Странните отсъждания продължиха през целия мач в Пловдив. Накрая след дадено 5 минутно продължение, което продължи 11 минути Попов трябваше да свири край на мача… Не му се искаше много, но видя, че и 1 час продължение да даде сините няма да вкарат… Единствено може да загубят. Така след 101 минути мачът завърши 2-2.

За съжаление на Попов реферите нямат право да бележат иначе сините можеше и да спечелят мачът срещу пловдивското Локо. Реферите дадоха всичко от себе си. И главния, и тези във ВАР стаята се раздадоха, но не успяха да зарадват Мъри с победа при повторният му дебют.

Сините от София спечелиха точка, а всички видяхме как ще се развива  родната тото лига за сини и зелени.

НЕ-СПОРТ