Не трябва да се пуска фъндък на че$тните

May 24, 2021

Минаха дни от последния шампионатен мач на ЦСКА и все още ме е яд от загубата. Писанията на шефовете на нещото на спонсора из социалните медии няма нужда да се коментират, но ЦСКА просто не трябваше да ги допуска. Предвид всичко, което се случи последните години ЦСКА просто трябваше да бие този съперник с поне три гола разлика и да им затвори устите… А не да дават поле за изява на тези… Англичаните били измислили футбола, те го модифицирали… Това го знаем. Видяхме как го модифицират… Копират в по-малък мащаб по-големият им брат от Делиормана.

ЦСКА опита да вземе на ходом мача и въпреки смазващото превъзходство във всеки един аспект не му се получи. Армейците на ходом владееха топката и контролираха мача. Създадоха куп положения, които пропуснаха, а накрая пропуснаха и победата. Домакините от Футболен клуб Централен спортен клуб на армията 1948 не създадоха положения, отправиха един удар и вкараха веднъж. Дали Евтимов можеше да се намеси по-добре в случая няма никакво значение. Това, което е важно е, че ЦСКА нямаше право да загуби от този съперник. Заради всичко това, което се случва последните години и това, което спонсора и тези окло него говорят по адрес на армейците просто трябваше да бъдат разнебитени… Дори и заради факта, че тези най безцеремонно си присвояват името и успехите на ЦСКА. Включително и последната купа.

Ако трябва да използвам изказа на Любо Пенев “не е ОК” ЦСКА да загуби от тези. Ако не за друго заради всичко това, което онези всекидневно говорят против армейците… Заради това кой, как и защо създаде този футболен тумор. Заради всичко, което се случи на търга за ембленмата… Заради всичко…

ЦСКА не трябва да пуска такава аванта на че$тните…

автор:

Симеон Димитров