Не вярвам, че днес нямаше 20 000 армейци в София

Не вярвам, че днес нямаше 20 000 армейци в София post thumbnail image

Днес ЦСКА изигра добър мач срещу хърватския Осиек. Два чисти гола са добра преднина за реванша. Смущаващото в случая е, че това се случи пред обидно малко публика.

Обикновенно в мрежите всеки е голям фен и зне много… Да не кажа всичко. А когато отборът има нужда от подкрепа какво се случва? Обидно малко публика. Да, ЦСКА в момента не е в най-доброто си състояние, но точно сега най-много има нужда от подкрепа. Когато е трудно подкрепата е най-необходима.

Може да звучи малко пресилено, но всички армейци, които днес са били в София и не са присъствали на стадиона нямат право да говорят каквото и да било срещу отбора. Много разбирачи и много претенции, а истината е, че истинския фен, който обича отбора е на стадиона въпреки всичко… Само и единсвено заради ЦСКА. Така се прави. Така правят истинските фенове… Другите критикуват в мрежите и се изживяват като най-големите.

ЦСКА днес изигра добър мач пред обидно малко публика… Тема за размисъл…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Трупата на Ясен – развитие в застойТрупата на Ясен – развитие в застой

Националите ни по футбол изиграха и последната си контрола преди да седнат пред телевизорите и да гледат поредното европейско първенство. За съжаление и в мачът срещу Франция родните футболни национали

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ФУТБОЛАНАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ФУТБОЛА

След поредното фиаско на националите всички капацитети започнаха да се упражняват по темата “стратегия за футбола”. Това добре. Лошото е, че повечето не спират да говорят глупости. От техните идеи