Необходим ли е Неделев на ЦСКА ?

November 28, 2020

Контрактът на Неделев с Ботев (Пловдив) изтича в края на сезона и самият той заяви, че му е време отново да излезе в чужбина. Проблемът му обаче е, че на този етап няма нито една оферта за Неделев от зад граница и отново се заговори за интерес на ЦСКА към него.

Дали в този момент има интерес към Неделев е трудно да се каже. От друга страна при лансирането на някакъв такъв интерес е редно да се зададе въпросът – Необходим ли е Неделев на ЦСКА?

Според мен твърдо не! Каквото и да се говори на този етап, с футболистите, които имат армейците Неделев е абсолютно ненужен. Освен това изглежда като футболист, който няма амбицията да се докаже в по-голям отбор. Ако го искаше до този момент можеше да го е направил много пъти. ЦСКА преди време го искаше, но той предпочете да остане в Пловдив…Дали защото не иска или не може да се наложи на “Армията” никой не знае.

Неделев не е лош футболист. Вижда играта и има добър пас, но реално е футболист за отбор без претенции. Отбор, в който може да се играе без напрежението от задължителната победа.

Според мен Неделев е точно като Камбуров. “Големият” голмайстор е играч за малките отбори. В големите просто не може. Видяхме Камбуров какво направи в ЦСКА. Според мен същото ще е и с Неделев… Просто не виждам звездата на Ботевъ къде точно и на кой на мястото ще играе.

На ЦСКА не му трябват подобни “звезди”.

автор:

Симеон Димитров