Необходим ли е Неделев на ЦСКА ?

Необходим ли е Неделев на ЦСКА ? post thumbnail image

Контрактът на Неделев с Ботев (Пловдив) изтича в края на сезона и самият той заяви, че му е време отново да излезе в чужбина. Проблемът му обаче е, че на този етап няма нито една оферта за Неделев от зад граница и отново се заговори за интерес на ЦСКА към него.

Дали в този момент има интерес към Неделев е трудно да се каже. От друга страна при лансирането на някакъв такъв интерес е редно да се зададе въпросът – Необходим ли е Неделев на ЦСКА?

Според мен твърдо не! Каквото и да се говори на този етап, с футболистите, които имат армейците Неделев е абсолютно ненужен. Освен това изглежда като футболист, който няма амбицията да се докаже в по-голям отбор. Ако го искаше до този момент можеше да го е направил много пъти. ЦСКА преди време го искаше, но той предпочете да остане в Пловдив…Дали защото не иска или не може да се наложи на “Армията” никой не знае.

Неделев не е лош футболист. Вижда играта и има добър пас, но реално е футболист за отбор без претенции. Отбор, в който може да се играе без напрежението от задължителната победа.

Според мен Неделев е точно като Камбуров. “Големият” голмайстор е играч за малките отбори. В големите просто не може. Видяхме Камбуров какво направи в ЦСКА. Според мен същото ще е и с Неделев… Просто не виждам звездата на Ботевъ къде точно и на кой на мястото ще играе.

На ЦСКА не му трябват подобни “звезди”.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ШЕФОВЕ, КОНГРЕСИ, ДАЛАВЕРИ И ТЕЗИ ТРИ НЕЩАШЕФОВЕ, КОНГРЕСИ, ДАЛАВЕРИ И ТЕЗИ ТРИ НЕЩА

Мина месец откакто “помолиха” Михайлов да подаде оставка. И какво се случи от тогава? В общи линий нищо. Наужким има някакво разследване за корупция, което скоро ще се забрави и

КОГАТО СИ ОТ ОБОРА, МИСЛИШ КАТО СТАДОТОКОГАТО СИ ОТ ОБОРА, МИСЛИШ КАТО СТАДОТО

Феновете на отбора на всички власти успяха да сътворят уникален расистки скандал. Разгромната загуба във вчерашния мач и расисткия скандал доведоха и до оставката на Михайлов. Мое мнение е, че

ОЩЕ ЕДНА ПОБЕДАОЩЕ ЕДНА ПОБЕДА

След като Министерският съвет прие учредяването на съвместно дружество с клуба, ЦСКА спечели поредна победа. Поредна във войната, която води от години срещу герендере, делиормана и всички, които искат армеиците