Нека публика и отбор бъдат заедно и силни като юмрук

August 4, 2021

Ден преди мача с Осиек Стойчо Младенов говори на пресконференция. Според него отбора е готов доколкото е възмможно за мача с хърватите и в този мач армейците ще играят по-добре от последните мачове. Честно казано според мен ЦСКА при всички положения ще играе по-добре от последните три мача… Не за друго, а защото по-зле няма как да бъде. Треньорите със сигурност са взели мерки и поне малко са подобрили състоянието на отбора.

Предвид многото контузени в момента армейците са в тежко положение, а Осиек е отбор, който е във форма. Добра новина за Стойчо е, че Бисмарк Чарлс е готов, а Кох почти. Утре на стадион “Васил Левски” всички футболисти на ЦСКА ще трябва да надскочат себе си, за да постигнат добър резултат… Не защото Осиек са някакво страшилище или някакъв супер отбор, а заради всичко случило се напоследък при червените… Контузии, напрежение и очевидно тотално обърканата подготовка. Затова до голяма степен много могат да помогнат и феновете на армейците. Сега е момента да се подкрепи отбора… Дри в този момент е много по-важно.

Миналата година феновете на ЦСКА нямаха възможността да подкрепят на живо отбора в похода му към групите на Лига Европа, но сега тази възможност я има. Няма да има оправдание за червените фенове ако утре всички позволени места на националния отбор не са заети.

Сигурен съм, че Стойчо и треньорите ще направят необходимито да надъхат отбора и да го вдигнат на крака. От феновете зависи да са на стадиона и да подкрепят отбора така, както само те могат.

Стойчо Младенов призова отново отбор и публика да бъдат заедно и силни като юмрук.. Да съпреживеем поредната паметна европейска вечер!

Всички на стадиона!

Вярвам, че ще ЦСКА ще успее.

автор:

Симеон Димитров