Нека на мачовете на ЦСКА по ДомусТВ да няма коментатори

March 2, 2021

Предлагам на тези от Домусспорт да спрат да викат “анализатори” и коментатори за мачовете на ЦСКА. Ясно се вижда негативното отношение спрямо ЦСКА на тези в медията, която отрзява мачовете от тото лигата. Точно заради това предлагам да спрат да коментират мачовете на червените и да няма някакви студия със “знаещи анализатори”.

Явно страхът да последват съдбата на Илян Енев е голям и тези в ефир не спират да говорят глупости. Няма нужда от коментари в стил “МОЦИ! МОЦИ!…” Ако този, който дава парите иска да си ги слага тези “коментатори” на неговия отбор.

Днес на мачът на ЦСКА за купата за кой ли път се видя много пристрастния… или страхливия коментар на човекът в студиото на Домусспорт. Как пък всички по-така ситуации обсъдени в полза на червените бяха грешни решения на съдията? Как не се случи “коментаторът” да е на едно мнение със съдията поне веднъж като отсъждането е в полза на червените… Ей така, за идеята…?

Сума ти време се коментира как съдията е сбъркал като е показал жълт картон на футболист на Черно море. В същото време не се споменава дума за жълтия картон на Кайседо получен след като един нахъсан моряк си удари главата в неговата в борба за висока топка…

Както и да е…

Ако мачовете на ЦСКА са без “коментатори” и “анализатори” ще е най-добре. Така поне тези от телевизията няма да се чудят какво да кажат в определена ситуация или да не спират да говорят глупости с идеята да не ги шитнат… Феновете гледащи мача от своя страна няма да се дразнят слушащи простотиите им.

Всички ще са доволни.

автор:

Симеон Димитров