НА ВИЦЕТО МУ СЕ СТАВА ШЕФ

November 16, 2019

Какво точно се случва в БФС? Вицето Лечков заяви, че щял да си изкарва мандата. Нямал амбиции да е шеф на БФС, ама така трябвало. Хайде стига бе. Това, което трябва да се случи е час по – скоро да има конгрес, на който да се избере нов шеф и изпълком на футболната централа. Това, обаче май не влиза в плановете на вицето.

Какво се случи?

Уж след оставката на Михайлов всички хвърлиха оставки.Поне всички останахме с това впечатление от изказванията им. На пресконференцията след това избраха Михайл Касабов за временен шеф докато се организира конгреса. Вицето Лечков също гласува за него. След това лично е подписал протокола за назначаването на Касабов. До тук добре. Всичко е ясно и точно. След това обаче взеха да се случват странни неща, които честно казано малко взеха да ме объркват.

Вицето изведнъж се появи и заяви, че не бил подавал оставка, не бил гласувал за Касабов и според устава той трябвало да бъде шеф на БФС. Не временен, ами до изкарване на мандата…Той не искал, ама така пишело в устава.

Какво, кой или кои му промениха мнението за няколко дни нямам идея. Едно, обаче е ясно. Мнението и приказките му се завъртяха на 180 градуса. А, и от наглото му държание в студиото на една телевизия стана ясно, че няма никакво намерение да свиква предсрочен конгрес. Иска да е шеф и да си изкара мандата. А какво искат хората не го интересува въобще.Кокала явно е доста голям и апетитен и вицето въобще не иска да се разделя с него.

Лече, с твоите дружки съсипахте футбола достатъчно. Направете услуга на феновете и българския футбол, и се махете всички. Скриите се някъде и не се показвайте повече. 94-та бяхте любимци на цяла България. Сега смело мога да заявя, че почти никой футболен фен не ви харесва.

Затова направете конгрес и се махайте.

автор:

Симеон Димитров