НА ВИЦЕТО МУ СЕ СТАВА ШЕФ

НА ВИЦЕТО МУ СЕ СТАВА ШЕФ post thumbnail image

Какво точно се случва в БФС? Вицето Лечков заяви, че щял да си изкарва мандата. Нямал амбиции да е шеф на БФС, ама така трябвало. Хайде стига бе. Това, което трябва да се случи е час по – скоро да има конгрес, на който да се избере нов шеф и изпълком на футболната централа. Това, обаче май не влиза в плановете на вицето.

Какво се случи?

Уж след оставката на Михайлов всички хвърлиха оставки.Поне всички останахме с това впечатление от изказванията им. На пресконференцията след това избраха Михайл Касабов за временен шеф докато се организира конгреса. Вицето Лечков също гласува за него. След това лично е подписал протокола за назначаването на Касабов. До тук добре. Всичко е ясно и точно. След това обаче взеха да се случват странни неща, които честно казано малко взеха да ме объркват.

Вицето изведнъж се появи и заяви, че не бил подавал оставка, не бил гласувал за Касабов и според устава той трябвало да бъде шеф на БФС. Не временен, ами до изкарване на мандата…Той не искал, ама така пишело в устава.

Какво, кой или кои му промениха мнението за няколко дни нямам идея. Едно, обаче е ясно. Мнението и приказките му се завъртяха на 180 градуса. А, и от наглото му държание в студиото на една телевизия стана ясно, че няма никакво намерение да свиква предсрочен конгрес. Иска да е шеф и да си изкара мандата. А какво искат хората не го интересува въобще.Кокала явно е доста голям и апетитен и вицето въобще не иска да се разделя с него.

Лече, с твоите дружки съсипахте футбола достатъчно. Направете услуга на феновете и българския футбол, и се махете всички. Скриите се някъде и не се показвайте повече. 94-та бяхте любимци на цяла България. Сега смело мога да заявя, че почти никой футболен фен не ви харесва.

Затова направете конгрес и се махайте.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ЦСКА разнебити ЛудогорецЦСКА разнебити Лудогорец

В дъждовната вечер на 12 май ЦСКА най-накрая победи Лудогорец на “Армията”. Армейците показаха класа, надиграха тотално делиорманци и абсолютно заслужено победиха. Не само победиха, а направо разгромиха самопровъзгласилите се

Всичко това с чистката в ЦСКА е много пресиленоВсичко това с чистката в ЦСКА е много пресилено

От едно известно време почти няма спортна медия, в която да не се появяват гръмки заглавия за чистка в ЦСКА. Всеки ден се обяввяват колко точно играчи ще напуснат армейците

Изтеглиха групите за световното 2022Изтеглиха групите за световното 2022

Днес беше изтеглен жребият за Мондиал 2022. Националният отбор на България по футбол се падна в група с  Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва. Директно място на световното ще получат