Националният отбор опитва да направи всички българи по-богати

October 18, 2023

Родните национали не спират да губят. Правят го от все по абсурдни отбори и винаги при големи коефициенти. Как все още някой дава такива коефициенти за противниците на българския национален отбор е мистерия, но това всъщност няма значение.

Някои не толкова далновидни побързаха да определят представянето на българският национален отбор по футбол като позор, резил, срам, падение, дъно и подобни, но реално те не виждат голямата картинка. Тя е, че футболния съюз от момента на идването си на власт работи само и единствено за родния футболен фен… Или по-точно  при минимален риск родния футболен фен да изкара едни прилични левове. Накратко казано БФС начело с Боби Михайлов е много социално насочен и от самото си начало прави така, че всички футболни фенове в България да станат по-богати… Това е нещо, което е достойно за уважение и не трябва да се подминава с лека ръка. Футболния съюз работи с всички сили за феновете… Поне тези, които се усетят.

Не мога да разбера тези, които недоволстват от националния отбор и настоящия футболен съюз. Те предоставят възможност на всеки с минимален риск да изкара добри пари. Мисията на БФС и националният отбор е да направят всички футболни фенове в България по-богати. На този етап успяват и няма причина да сме недоволни. Браво Боби, браво Гонзо, браво Кръстаич… Продължавайте в същия дух.

Все пак нека всеки да залага толкова, колкото може да си позволи да загуби. Не за друго, а защото от време на време и родния национален отбор е способен на изненада и успява да вземе някой мач. Риска е минимален, но все пак го има.

Честито на печелившите. С нетърпение чакам следващия мач на националите.

автор:

Симеон Димитров